komplett hjul og felger

Dekk og felger alle sammen

Billigere enn å kjøpe de enkelte komponentene og mer praktisk ved dekkskifte.

Enkelt vei til ditt komplett hjul

velg bil
velg felg
velg dekk
bestil komplett hjul

Enkelt vei til ditt komplett hjul

velg bil
velg felg
velg dekk
bestil komplett hjul

Komplett hjul med alufelg.

Hvis utseende er viktig for deg og du foretrekker rustfrie felger, er aluminiumsfelger veien å gå.

Velg dekktype..

Komplett hjul med stålfelg

Foretrekker du robusthet og lavere priser? Da er komplette hjul med stålfelger det rette valget.

Velg dekktype..

Lettmetallfelger

Stålfelger

Komplett hjul med TPMS

Hvis kjøretøyet ditt er utstyrt med et direkte TPMS-system, monterer og programmerer vi de riktige TPMS-sensorene uten ekstra kostnad på de nye hjulene dine.

Komplette hjul - Kostnadseffektiv og rask montering

Alle dekkeksperter anbefaler vinterdekk om vinteren og sommerdekk er alltid det riktige valget for sommeren. Hvis du har begge typer dekk montert for å skille lettmetall- eller stålfelger til bilen din, trenger du ikke bekymre deg for å skifte dekk i oktober eller rundt påske. De komplette hjulene må bare byttes. Våre komplette hjul er også rimeligere enn å kjøpe dekk og felger separat.

Komplett hjul – dekk montert på lettmetall eller stålfelger

Med komplett hjul fra oss får du enklere dekkmontering på bilen din. Kjøper du dekk og felger separat må du få dekkene lagt over på felgene når du skal bytte dekk. Unngå denne ulempen og få dekk ferdig montert på felger fra 123dekk.no. Hvis du, som det anbefales av de fleste dekkeksperter, bruker egne dekk for sommer- og vintersesongen, vil du hver sesong måtte få dekkene montert på felgene. Du unngår dette ved å ha egne felger for alle dekkene til bilen din. Da kan du selv enkelt bytte dekkene i starten av sesongen ved å skru av boltene og montere på det andre settet med dekk.

Den rette kombinasjon av dekk og felger for din bil når du velger komplett hjul

Du kan velge mellom alle kombinasjoner av dekk og felger. Bruk lettmetallfelger eller stålfelger til dekkene dine for vinter-, sommer- eller helårsdekk. Vi monterer den løsningen du ønsker. Få komplett hjul fra oss med akkurat den kombinasjonen av dekk og felger du helst vil ha.

Hva er beste løsning for din bil? Lettmetall- eller stålfelger?

Hvilken kombinasjon er best? Det er mange meninger om hva som er best av lettmetall- eller stålfelger. Utseende er ofte avgjørende faktor for valget. Lettmetallfelgene ser ofte best ut. Noen mener også at lettmetallfelger veier mindre og at bilen derfor bruker mindre drivstoff. Dette er ikke nødvendigvis alltid riktig da man ofte bruker mer materiale i lettmetallfelger og vekten da kan bli oppimot den samme som for stålfelger. Stålfelger gir bedre stabilitet og varighet, men de kan også være mer utsatt for rust.

Komplett hjul for sommer- og vintersesong

Ved å anskaffe seg dekk på felger for både dine sommer- og vinterdekk, forenkler du jobben med å bytte mellom sesongene. De fleste av oss har ikke det nødvendige utstyret som skal til for å legge om dekkene selv, men må ha bilen innom verksted eller hos dekkleverandør for å få byttet om vi kun har et sett med felger. Bruk komplett hjul for alle dine dekk og unngå problemstillingen. Jekk opp bilen, skru løs dekkene selv, og bytte til ditt andre dekksett som allerede er montert på felger. Da trenger du kun å sjekke avbalansering og spissing en gang i blant om du merker uregelmessigheter når dekkene er montert.

123dekk.no - et tilbud fra Delticom AG 12.06.2024 07:33
"$(document).ready(function() { let script = document.createElement(""script""); script.id = ""mondo-snippet-data""; script.setAttribute(""crossorigin"", ""anonymous""); script.integrity = ""sha512-ETNyVNm59IUu+A6ix8v4QJ1ExuGDgO5uPvuSr4HbMgKp3Kf6MrX6aA/bIOwt5/aQ9TSrKcEU3P8spJq+a+enlA==""; script.setAttribute(""data-mdn-widget-id"", ""123dekk.no""); script.src=""https://www.mondo.chat/widget/ms/mondo.js?hash=123dekk.no&version=v1.8""; document.body.appendChild(script); })"