Dekksøk

Etter størrelse
Bredde
Høyde
Diameter
Søk dekk.

Etter kjøretøydata


Dagens tilbud

Goodride Sport SA-37 225/45 ZR17 94Y XL
989 kr

Veldig enkel bestilling

Icons-a

Velg størrelse

Icons-b

Velg dekk

Icons-c

BestillHelårsdekk - perfekt for kjøring gjennom hele året

Som en av Europas ledende leverandører av dekk online har vi akkurat den kompetansen du trenger for å finne dine nye dekk. En av våre suksessfaktorer er et godt utvalg av kvalitetsdekk til en lav pris. Helårsdekk er noe som er både praktisk og effektivt i et land som Norge som har et variert klima med hyppige værforandringer. Derfor vil det være lurt å kjøpe dekk som fint håndterer situasjoner som vann i kjørebanen og lett snø. I motsetning til vinterdekk som har gode egenskaper til å håndtere vinterføre, så gir disse dekkene deg egenskapene som gjør at du kan bruke dem gjennom hele året. NAF sine tester gir en pekepinne over de beste dekkene. De har både sommer- og vinterdekktest samt testing av dekk kan brukes hele året.

Dekkene har mye å si for en god kjøreopplevelse, og med helårsdekk vil du kunne nyte kjøreturen i trygge omgivelser med samme dekk gjennom hele året. Continental og Michelin er to av merkene vi har på lager og sistnevnte har selv uttalt at dagens dekk for hele året ikke er bra nok, og har dermed utviklet helt spesielle dekk som har revolusjonert dekk-industrien og satt en ny høyde for dekk som kan brukes hele året. Montering av dekk kan for mange være en utfordrende prosess. Derfor har vi over 300 partnere i hele Norge som står til disposisjon hvis du skulle trenge hjelp. Ved bestilling i dag kan du motta dine nye dekk innen 6 dager. Da vil alt være klart for en kjøretur med splitter nye kvalitetsdekk.

Helårsdekk– gode kvalitetsdekk fra Europas ledende forhandler

123dekk.no er blant Europas ledende forhandlere av dekk og det er ikke uten grunn! Med 25000 profiler og over 100 forskjellige dekkmerker vil du finne dekket som dekker dine behov. Kvalitetsdekk til en lav pris og alltid gratis levering er noen av våre gode betingelser, og derfor kommer våre kunder tilbake, sesong etter sesong.

123dekk.no - et tilbud fra Delticom AG 18.07.2024 07:34
"$(document).ready(function() { let script = document.createElement(""script""); script.id = ""mondo-snippet-data""; script.setAttribute(""crossorigin"", ""anonymous""); script.integrity = ""sha512-ETNyVNm59IUu+A6ix8v4QJ1ExuGDgO5uPvuSr4HbMgKp3Kf6MrX6aA/bIOwt5/aQ9TSrKcEU3P8spJq+a+enlA==""; script.setAttribute(""data-mdn-widget-id"", ""123dekk.no""); script.src=""https://www.mondo.chat/widget/ms/mondo.js?hash=123dekk.no&version=v1.8""; document.body.appendChild(script); })"