Komplette hjul

Stålfelger med vinterdekk

Enkelt vei til ditt komplett hjul

Enkelt vei til ditt komplett hjul

velg bil
velg felg
velg dekk
bestil komplett hjul

Vi har de passende felgene og dekkene for deg.

For å fortsette videre til den passende felgene og dekkene, først, velg kjøretøyet ditt.

Komplett hjul med TPMS

Hvis kjøretøyet ditt er utstyrt med et direkte TPMS-system, monterer og programmerer vi de riktige TPMS-sensorene uten ekstra kostnad på de nye hjulene dine.

Komplette hjul - Kostnadseffektiv og rask montering

Alle dekkeksperter anbefaler vinterdekk om vinteren og sommerdekk er alltid det riktige valget for sommeren. Hvis du har begge typer dekk montert for å skille lettmetall- eller stålfelger til bilen din, trenger du ikke bekymre deg for å skifte dekk i oktober eller rundt påske. De komplette hjulene må bare byttes. Våre komplette hjul er også rimeligere enn å kjøpe dekk og felger separat.

Gjør det enkelt – Bestill stålfelger med vinterdekk

Er det på tide å bytte ut dine gamle piggdekk? Nå kan du kjøpe stålfelger med vinterdekk på nett. Mange lurer på hva som er forskjellen på stålfelger og aluminiumsfelger, og hvilke skal man velge? Før var gjerne pris den viktigste årsaken til at mange valgte stålfelger foran aluminiumsfelger. Men i dag kan du bestille rimelige felger av både stål og aluminium online, så det er heller andre detaljer som blir vektlagt. \

Stål veier mer enn aluminium, så for biler som kjører løp eller er opptatt av høye prestasjoner, så er nok ikke stålfelger det beste valget. På den annen side så er stålfelger mye enklere å rengjøre enn aluminiumsfelger, da du kommer enklere til mellom felgens eiker. Det er like viktig å vaske dine dekk og felger, som det er å vaske resten av bilen din. Regelmessig stell kan forlenge levetiden til dine felger betraktelig. I tillegg er stålfelgene mer hardføre enn aluminiumsfelgene, og stålfelger tåler å få seg en liten ripe dersom du skulle treffe fortauskanten.

Når du skal bestille nye stålfelger med vinterdekk så er det viktigste at du velger de riktige størrelsene. Når du velger å handle komplette sett med felger og dekk, så sparer du penger samtidig som du kan stole på at felgene ikke er for store til dine vinterdekk. Mange sjåfører velger å overdimensjonere sine felger, det vil si at de setter på for store felger i forhold til hjulet. Dermed blir det mindre gummi, og du vil få en ujevn kjøreopplevelse, i tillegg til at du oftere vil merke ujevnheter i veien.

Om du bør gå for piggdekk eller helårsdekk avhenger av hvor i landet du bor og hva du bruker bilen din til. Bor du på Øst- og Sørlandet, og sjelden beveger deg mot fjellene på vinteren, kan du godt velge et av helårsdekkene. Bor du derimot i Nord-Norge og enkelte steder på Vestlandet og i Midt-Norge, så bør du bruke pigger. Pigger gir deg det sikre grepet du trenger på isete veier.

Stålfelger med vinterdekk til lave priser på nett

123dekk.no har gjort det enkelt for deg å bestille nye dekk, enten det er vinter-, sommer- eller helårsdekk. Vi har dekk til alle kjøretøy på to og fire hjul, og på våre nettsider kan du klikke deg fram til de dekkene du trenger. Velg sesong, profil, bredde og diameter, og se på utvalget som vi har til deg. Hos oss finnes det 25 000 profiler fra 100 dekkprodusenter. Du har dessuten 30 dagers returrett, i tilfelle du har bestilt feil dekk eller felgene ikke var helt slik som du hadde forestilt deg.

123dekk.no - et tilbud fra Delticom AG 12.06.2024 07:33
"$(document).ready(function() { let script = document.createElement(""script""); script.id = ""mondo-snippet-data""; script.setAttribute(""crossorigin"", ""anonymous""); script.integrity = ""sha512-ETNyVNm59IUu+A6ix8v4QJ1ExuGDgO5uPvuSr4HbMgKp3Kf6MrX6aA/bIOwt5/aQ9TSrKcEU3P8spJq+a+enlA==""; script.setAttribute(""data-mdn-widget-id"", ""123dekk.no""); script.src=""https://www.mondo.chat/widget/ms/mondo.js?hash=123dekk.no&version=v1.8""; document.body.appendChild(script); })"