004723961378

Golfbil dekk

Spesialdekk av topp klasse

Industri-, spesial- og slepedekkFra truck- eller slepedekk til gravemaskin- eller tilhengerdekk: hos oss finner du nå de riktige spesialdekkene!

Logistikkrabatt

Hvis du trenger en større mengde industri-, spesial og slepedekk (10 stk el. mer), ta vennligst direkte kontakt per e-post: Logistikkrabatt

stort tilbud og topp kvalitet:

  • Mer enn 100 dekkmerker som f.eks. Bridgestone dekk, Continental dekk, Goodyear dekk, Avon dekk, Michelin dekk, Nexen dekk, budsjettdekk…
  • Mer enn 35.000 forskjellige dekk
  • Vi selger bare kvalitetsdekkGolfbildekk som gir en forbedret kjøreopplevelse på banen

Golfbildekk må ha et bra grep mot underlaget. Slitte dekk kan være glatte og skli, og i tillegg er punktering noe man ikke vil risikere på golfbanen. Derfor er det viktig å sjekke dekkene med jevne mellomrom og bytte dem før de blir for slitte. Med gode dekk kommer man alltid fram på banen og kan kjøre trygt, også på vått gress. Det er lett å kjøpe dekkene online.

Alt man gjør er å velge dekkstørrelse, mål og merke som for eksempel dekk med lettmetallfelger fra Michelin. Dekkene våre har lang holdbarhet og kvaliteten er førsteklasses. En investering i nye dekk til golfbilen gjør det enda mer behagelig å spille golf. Da kan du holde fokus på golfslagene, og ikke på golfbilens kjøreegenskaper og framkommelighet.

Golfbildekk for alle typer golfbiler til god pris

123dekk.no selger alt fra landbruksdekk til sommerdekk for bilen. Golfbildekk er også en del av utvalget vårt. Ettersom vi kutter mellomleddene kan vi tilby dekkene til en rimeligere pris.

Vi leverer raskt og du kan få monteringshjelp hos mer enn 300 monteringspartnere rundt om i landet. Hvis du er misfornøyd med varene har du alltid 30 dagers returrett. Er du usikker på valg av dekk til golfbilen kan du kontakte oss, så hjelper vi deg. Vårt mål er tilfredse kunder.

123dekk.no - et tilbud fra Delticom AG 28.06.2022 07:37