Motorsykkel dekk søk
Bredde
Høyde
Strukturen
Diameter
Søk dekk.
Speed
Velg motorsykkel
Kjøretøyets fabrikat:

Dagens tilbud

Michelin Pilot Power 2CT 120/70 ZR17 TL (58W)
1.649 kr

Veldig enkel bestilling

Icons-a

Velg størrelse

Icons-b

Velg dekk

Icons-c

BestillMotorsykkeldekk til alle typer sykler og førere

Hos 123dekk.no er det enkelt å kjøpe motorsykkeldekk online. Det er mange ting en må tenke på når en skal kjøpe nye dekk til sykkelen sin. Det skal være stabilt og ha et godt veigrep, også i høy fart. Det er her mønsterdybden kommer inn i bildet. Vinterdekkene skal helst ha en dybde på 3 mm, mens for sommerdekkene anbefales det en dybde på 1,6 mm. Nye dekk skal også kjøres inn.

Det vil si at det tar deg rundt ti mil før du vet hva dekkene virkelig er gode for. 123dekk.no har dekk til en god pris. Her finner du blant annet dekk fra Bridgestone, som er en markedsledende produsent av dekk til tohjulinger. I dette merket finner du dekk som har høyfartsstabilitet, svingstabilitet og et veigrep av ypperste klasse. Test av dekket foregår på baner og landevei, så her blir ingenting overlatt til tilfeldighetene.

Driver du med den populære sporten enduro, trenger du kanskje noen nye og spreke motorsykkeldekk. Choppercruiser enduro har sportsdekk av høy kvalitet for både klassisk enduro og reise-enduro. Du kan dog også finne andre merker, som blant annet Pirelli.

Disse produserer også dekk til både sportsbaner og landeveiskjøring. Husk at sportsdekk slites raskere enn touringdekk, da førstnevnte er laget av mykere gummi. En annen viktig ting å huske på når du steller med sykkelen din, er at lufttrykket skal justeres en gang i uken. Dette er viktig for sikker kjøring, uansett om den skjer på landeveien, i byen eller på banen. Holder du til på Vestlandet og ønsker deg gode motorsykkeldekk i Bergen, vil vi bare nevne at 123dekk også leverer til det blide vestland.

Motorsykkeldekk som gir kjøreglede året rundt hos 123dekk.no

123dekk.no har motorsykkeldekk for både touring entusiaster og de som elsker å rase rundt på en bane eller ute i terrenget. Alle våre dekk kommer med lave priser og vi tilbyr hurtig og gratis levering av alle typer dekk. Vi har dekk til bil og sykkel fra mer enn 100 produsenter, så her har du nok å velge mellom. Trenger du hjelp til montering, kan dette ordnes gjennom en av våre mer enn 300 partnere. Dekk blir ikke enklere.

123dekk.no - et tilbud fra Delticom AG 12.06.2024 07:35
"$(document).ready(function() { let script = document.createElement(""script""); script.id = ""mondo-snippet-data""; script.setAttribute(""crossorigin"", ""anonymous""); script.integrity = ""sha512-ETNyVNm59IUu+A6ix8v4QJ1ExuGDgO5uPvuSr4HbMgKp3Kf6MrX6aA/bIOwt5/aQ9TSrKcEU3P8spJq+a+enlA==""; script.setAttribute(""data-mdn-widget-id"", ""123dekk.no""); script.src=""https://www.mondo.chat/widget/ms/mondo.js?hash=123dekk.no&version=v1.8""; document.body.appendChild(script); })"