Motorsykkeldekk: Quad / ATV

Din montasjemulighet

Din montasjemulighetIngen problem: også for motorsykkeldekk tilbyr vi en montasjepartner i din nærhet Søk etter monteringspartner

stort tilbud og topp kvalitet:

  • Mer enn 100 dekkmerker som f.eks. Bridgestone dekk, Continental dekk, Goodyear dekk, Avon dekk, Michelin dekk, Nexen dekk, budsjettdekk…
  • Mer enn 35.000 forskjellige dekk
  • Vi selger bare kvalitetsdekk

Søker montasjepartner

Vi søker stadig etter flere verksteder som kan fungere som montasjepartner for motorsykeldekk.
Gratis registrering herQuad, ATV, Firehjuling - Fire hjul med mange navn

Quad, ATV eller firehjuling er navn som brukes om hverandre på disse motorsyklene som har fire hjul. De fleste er bygget for å kjøre i terrenget. Det er Suzuki som har vært ledestjernen når det gjelder utviklingen av firehjulingene, etter at Honda laget den første trehjulingen i 1970.

Honda fulgte etter med sin første firehjuling i 1986. Antall produsenter har skutt i været og du får nå kjøpt alt fra en billig kinesisk modell til en kraftfull skogsmaskin. Dette betyr selvsagt store forskjeller hva man trenger av felger og dekk til dette kjøretøyet. Særlig dekkene er det stor forskjell på, avhengig av om man skal kjøre på asfalt eller i skogen. Dekkene er av type motorsykkeldekk og du kan søke og kjøpe dem her.

Quad - Felger og dekk til lave priser

123dekk.com har et stort utvalg av dekk og felger til både biler, motorsykler og ATV/Quad. Her finner du alt du behøver for både sommer og vinter. Inkludert i våre lave priser er også en rask og gratis levering av dine utvalgte dekk og/eller felger. Dersom du ikke ønsker montere felger og dekk selv, anbefaler vi at du kontakter en av våre over 300 partnere lokalisert over hele landet. Da blir monteringen garantert korrekt. Skulle du angre på ditt kjøp av dekk og felger har vi hele 30 dager angrerett.

123dekk.no - et tilbud fra Delticom AG 12.06.2024 07:37
"$(document).ready(function() { let script = document.createElement(""script""); script.id = ""mondo-snippet-data""; script.setAttribute(""crossorigin"", ""anonymous""); script.integrity = ""sha512-ETNyVNm59IUu+A6ix8v4QJ1ExuGDgO5uPvuSr4HbMgKp3Kf6MrX6aA/bIOwt5/aQ9TSrKcEU3P8spJq+a+enlA==""; script.setAttribute(""data-mdn-widget-id"", ""123dekk.no""); script.src=""https://www.mondo.chat/widget/ms/mondo.js?hash=123dekk.no&version=v1.8""; document.body.appendChild(script); })"