Komplette hjul

Lettmetallfelger med vinterdekk

Top Seller

ALUTEC Ikenu

8 x 18OS 45
1864,53 NOK per felg

Enkelt vei til ditt komplett hjul

Enkelt vei til ditt komplett hjul

velg bil
velg felg
velg dekk
bestil komplett hjul

vår mest populær lettmetall felg

itWheels ALISIA

6 x 15OS 40
fra 1343,02 NOK

BORBET LV4

5.5 x 14OS 43
fra 1371,53 NOK

DEZENT TZ graphite

7.5 x 17OS 48
fra 1912,85 NOK

PROLINE AX100

6.5 x 16OS 40
fra 1541,40 NOK

Vi har de passende felgene og dekkene for deg.

For å fortsette videre til den passende felgene og dekkene, først, velg kjøretøyet ditt.

Komplett hjul med TPMS

Hvis kjøretøyet ditt er utstyrt med et direkte TPMS-system, monterer og programmerer vi de riktige TPMS-sensorene uten ekstra kostnad på de nye hjulene dine.

Komplette hjul - Kostnadseffektiv og rask montering

Alle dekkeksperter anbefaler vinterdekk om vinteren og sommerdekk er alltid det riktige valget for sommeren. Hvis du har begge typer dekk montert for å skille lettmetall- eller stålfelger til bilen din, trenger du ikke bekymre deg for å skifte dekk i oktober eller rundt påske. De komplette hjulene må bare byttes. Våre komplette hjul er også rimeligere enn å kjøpe dekk og felger separat.

Lettmetallfelger med vinterdekk er valget som dekker dine behov

Bilkjøring er en sann fryd og valg av dekk spiller en stor rolle. Som en av Europas ledende forhandlere av dekk, har vi tilegnet oss den rette kunnskapen for å levere kvalitet til deg. En viktig faktor ved valg av dekk er kvalitet og pris.

Derfor vil lettmetallfelger med vinterdekk være et lett valg, som i tillegg vil dekke alle dine behov. I mange år måtte man velge– Enten felger eller vinterdekk. Det kan du slippe og tenke på nå. Lettmetallfelger og dekk er ett komplett sett som finnes for alle typer biler. Vi har komplette sett til både lette lastebiler, offroad-biler og SUV-er. De smarte velger å bestille et sett med lettmetallfelger og dekk. Det er et billig alternativ til å kjøpe delene hver for seg.

Det er ikke alltid lett å velge riktig dekk. I vår nettbutikk har vi gjort det enklere for deg. Her kan du velge dekktype og produsent, og dermed får du opp en liste over dekk som vil passe til din bil. Lettmetallfelger med vinterdekk er ikke bare praktisk, men de vil også gi bilen din et stilig utseende som vil bli lagt merke til.

Velg mellom lettmetallfelger og stålfelger. I tillegg har vi både vinterdekk, sommerdekk og helårsdekk i vårt utvalg. Inkludert i de komplette settene er monterte og balanserte skruer, hjulkapsler og sentreringsringer. Vi gir deg 30 dagers returrett. Det betyr at du kan bytte eller returnere produktene dine dersom du har bestilt feil dimensjoner eller du ikke syns at valget ditt står i stil til bilen.

Våre servicepartnere hjelper deg å montere dine lettmetallfelger med vinterdekk

123dekk.no har ikke blitt en av Europas ledende på dekk uten grunn. Vi har over 25000 profiler og 100 forskjellige dekkmerker i vårt utvalg. Hos oss finner du gode dekk av høy kvalitet til lave priser. Står du plutselig fast i monteringen av dine dekk, og er usikker på hva du skal gjøre? Ikke fortvil! Med over 300 servicepartnere over hele Norge er ikke hjelpen langt unna.

123dekk.no - et tilbud fra Delticom AG 30.05.2024 07:32
"$(document).ready(function() { let script = document.createElement(""script""); script.id = ""mondo-snippet-data""; script.setAttribute(""crossorigin"", ""anonymous""); script.integrity = ""sha512-ETNyVNm59IUu+A6ix8v4QJ1ExuGDgO5uPvuSr4HbMgKp3Kf6MrX6aA/bIOwt5/aQ9TSrKcEU3P8spJq+a+enlA==""; script.setAttribute(""data-mdn-widget-id"", ""123dekk.no""); script.src=""https://www.mondo.chat/widget/ms/mondo.js?hash=123dekk.no&version=v1.8""; document.body.appendChild(script); })"