Komplette hjul

Lettmetallfelger med helårsdekk

Top Seller

ALUTEC Ikenu

8 x 18OS 45
1864,53 NOK per felg

Enkelt vei til ditt komplett hjul

Enkelt vei til ditt komplett hjul

velg bil
velg felg
velg dekk
bestil komplett hjul

vår mest populær lettmetall felg

itWheels ALISIA

6 x 15OS 40
fra 1343,02 NOK

BORBET LV4

5.5 x 14OS 43
fra 1371,53 NOK

DEZENT TZ graphite

7.5 x 17OS 48
fra 1912,85 NOK

PROLINE AX100

6.5 x 16OS 40
fra 1541,40 NOK

Vi har de passende felgene og dekkene for deg.

For å fortsette videre til den passende felgene og dekkene, først, velg kjøretøyet ditt.

Komplett hjul med TPMS

Hvis kjøretøyet ditt er utstyrt med et direkte TPMS-system, monterer og programmerer vi de riktige TPMS-sensorene uten ekstra kostnad på de nye hjulene dine.

Komplette hjul - Kostnadseffektiv og rask montering

Alle dekkeksperter anbefaler vinterdekk om vinteren og sommerdekk er alltid det riktige valget for sommeren. Hvis du har begge typer dekk montert for å skille lettmetall- eller stålfelger til bilen din, trenger du ikke bekymre deg for å skifte dekk i oktober eller rundt påske. De komplette hjulene må bare byttes. Våre komplette hjul er også rimeligere enn å kjøpe dekk og felger separat.

Lettmetallfelger med alle helårsdekkene for alle biler

Det er mange faktorer som spiller inn ved valg av riktig dekk. Med over 100 ulike dekkmerker vil vårt gode utvalg dekke alles behov. Mange lojale kunder er en av nøkkelfaktorene til vår suksess, derfor vet vi å ta vare på dem. Lettmetallfelger med alle helårsdekkene er et av våre praktiske produkter, som vil passe til alle biler.

Om du har SUV, personbil eller lett lastebil spiller veldig liten rolle ved bruk av dette produktet. Av felger har vi både lettmetallfelger og stålfelger til en billig pris. Med vår hurtige levering kan du alt om seks dager benytte deg av produktet. Dette er et komplett sett med alt du trenger til montering, men hvis du er usikker på monteringen har vi over 300 partnere over hele Norge som står til tjeneste.

Ingenting er som en kjøretur på de norske veiene. Norge er, som kjent, et land med vakker natur, fantastiske veier, men også varierende værforhold. Derfor er det viktig å ha gode kvalitetsdekk du kan bruke uansett vær og vind.

Lettmetallfelger med alle helårsdekkene er praktisk, men vil i tillegg gjøre så bilen får et stilig utseende. Vi har et godt utvalg av dekk med over 25000 profiler. Du vil finne noen av de mest testvinnende dekkene hos oss, uansett om det er vinterdekk, sommerdekk eller helårsdekk.

Vår nettbutikk er brukervennlig og det vil være lett å gjøre en bestilling der. Pris og kvalitet er noe som ofte henger sammen og derfor vil vi være din viktigste dekkpartner. Ved kjøp av produkter fra oss kan du være sikker på å kjøre rundt i Norge både med stil og stolthet.

Lettmetallfelger med alle helårsdekkene vil være praktisk gjennom hele året.

De siste årene har 123dekk.no blitt en av Europas største leverandør av kvalitetsdekk. Med en lav pris og gode kvalitetsprodukter vil du garantert finne dekk tilpasset dine behov. Hos oss får du alltid gratis levering og kan allerede nyte dine nye dekk innen seks dager. Ved kjøp har du 30 dagers returrett, så om dekket ikke sto i stil eller det er feil størrelse kan du enkelt levere dem inn igjen og motta nye dekk. Med over 300 partnere over hele landet vil du alltid få hjelp om du er usikker på montering.

123dekk.no - et tilbud fra Delticom AG 12.06.2024 07:33
"$(document).ready(function() { let script = document.createElement(""script""); script.id = ""mondo-snippet-data""; script.setAttribute(""crossorigin"", ""anonymous""); script.integrity = ""sha512-ETNyVNm59IUu+A6ix8v4QJ1ExuGDgO5uPvuSr4HbMgKp3Kf6MrX6aA/bIOwt5/aQ9TSrKcEU3P8spJq+a+enlA==""; script.setAttribute(""data-mdn-widget-id"", ""123dekk.no""); script.src=""https://www.mondo.chat/widget/ms/mondo.js?hash=123dekk.no&version=v1.8""; document.body.appendChild(script); })"