Dekksøk

Etter størrelse
Bredde
Høyde
Diameter
Søk dekk.

Etter kjøretøydata


Dagens tilbud

Goodride All Season Elite Z-401 205/55 R16 94V XL
759 kr

Veldig enkel bestilling

Icons-a

Velg størrelse

Icons-b

Velg dekk

Icons-c

BestillSommerdekk for alle kjøreforhold får du hos oss

Norge er preget av store variasjoner i sommerværet. Her kan det veksle raskt mellom sol og regn. Det stiller store krav til dine sommerdekk, slik at du kan kjøre trygt og sikkert. Det er viktig å tenke på risikoer som vannplaning og nødvendigheten av å kunne bremse raskt. Hos oss kan du kjøpe dekk av alle typer online. Det betyr at du i ro og mak kan sitte å se gjennom vårt store utvalg. Vi fører 100 ulike dekkmerker, blant annet Nokian, og over 25000 profiler. Alle våre dekk kommer til en gunstig pris. I tillegg går de gjennom en test, så kvaliteten er sikret hele veien. Når du skal velge dine nye dekk, har du kommet til helt rett sted.

Bilkjøring skal være en god opplevelse i trygge omgivelser. Kvalitet er derfor en avgjørende faktor for hvilket dekk man velger. Det finnes mange ulike egenskaper avhengig av om det er sommerdekk, vinterdekk eller helårsdekk. Det har vist seg at gripeevne og bremselengde på ulik veibane, har utrolig mye å si for den enkelte forbruker. Med dekk fra oss vil du være trygg på at du vil finne den varianten, som dekker akkurat ditt behov. Med vår lange erfaring har vi tillært oss en god del om hva kundene er ute etter. Derfor vil du hos oss alltid ha 30 dagers returrett. Står ikke dekket i stil til forventningen eller du har fått feil størrelse, kan du enkelt bytte eller returnere dekket.

Gode kjøpsbetingelser når du kjøper dine sommerdekk!

En av hovedgrunnene til at kundene er lojale overfor 123dekk.no er de gode betingelsene og det store utvalget. Med over 100 forskjellige merker og 25000 profiler har vi dekk for alle behov. Når du står fast og er usikker på montering er vi stolte av å ha flere enn 300 partnere over hele Norge. De står alltid til tjeneste hvis det er behov for det.

123dekk.no - et tilbud fra Delticom AG 12.06.2024 07:35
"$(document).ready(function() { let script = document.createElement(""script""); script.id = ""mondo-snippet-data""; script.setAttribute(""crossorigin"", ""anonymous""); script.integrity = ""sha512-ETNyVNm59IUu+A6ix8v4QJ1ExuGDgO5uPvuSr4HbMgKp3Kf6MrX6aA/bIOwt5/aQ9TSrKcEU3P8spJq+a+enlA==""; script.setAttribute(""data-mdn-widget-id"", ""123dekk.no""); script.src=""https://www.mondo.chat/widget/ms/mondo.js?hash=123dekk.no&version=v1.8""; document.body.appendChild(script); })"