Komplette hjul

Stålfelger med sommerdekk

Enkelt vei til ditt komplett hjul

Enkelt vei til ditt komplett hjul

velg bil
velg felg
velg dekk
bestil komplett hjul

Vi har de passende felgene og dekkene for deg.

For å fortsette videre til den passende felgene og dekkene, først, velg kjøretøyet ditt.

Komplett hjul med TPMS

Hvis kjøretøyet ditt er utstyrt med et direkte TPMS-system, monterer og programmerer vi de riktige TPMS-sensorene uten ekstra kostnad på de nye hjulene dine.

Komplette hjul - Kostnadseffektiv og rask montering

Alle dekkeksperter anbefaler vinterdekk om vinteren og sommerdekk er alltid det riktige valget for sommeren. Hvis du har begge typer dekk montert for å skille lettmetall- eller stålfelger til bilen din, trenger du ikke bekymre deg for å skifte dekk i oktober eller rundt påske. De komplette hjulene må bare byttes. Våre komplette hjul er også rimeligere enn å kjøpe dekk og felger separat.

Stålfelger med sommerdekk - En solid og gunstig kombinasjon

Stålfelger med sommerdekk er et prisgunstig alternativ. Stålfelger var lenge alene om hele markedet, inntil lettmetall felgene kom med større utvalg i utseende. Det er imidlertid fortsatt marked for stålfelger og produktet er også betydelig forbedret. Hovedmomentet for å velge stålfelgene er ofte prisen, felger er billig. Stålfelgene er imidlertid også et solid og vedlikeholdsfritt alternativ.

Det er en herlig tid når man bytter fra vinterdekk, gjerne piggdekk, til sommerdekk. Sommerdekk gir et helt annet veigrep og kjøreopplevelse. Farten er ofte høyere sommerstid, noe som også setter krav til dekkene. Dekk er uansett bilens kontakt med underlaget og det er omtrent fire håndflater totalt som skal holde fart og retning. Det er da åpenbart at vi ønsker at disse kontaktflatene er så gode som overhodet mulig.

Et av våre mest populære produkter er stålfelger med sommerdekk. Dette gir deg komplette hjul for en behagelig bilreise i sommer. Gode kjøreegenskaper og høy sikkerhet er viktige kriterier når du skal velge dekk felger. Vi har satt sammen flere pakker som matcher perfekt og gir deg et best mulig resultat. Disse produktene er praktiske for norske forhold, hvor du ofte havner på mindre grusbelagte veier.

Stålfelger med helårsdekk er et alternativ, men sommerdekk gir deg et betydelig bedre veigrep på sommeren. Lettmetallfelger er et annet alternativ, men prisene er ofte høyere. Med over 100 kjente leverandører har vi de beste sommerdekkene for deg. Våre betingelser er gode og medfører at kundene vender tilbake og benytter oss som leverandør år etter år.

Stålfelger med sommerdekk er et komplett hjul til lav pris

123dekk.no er din leverandør av dekk og felger av høy kvalitet til lave priser. Vi har et meget stort utvalg med over 100 merker og 25000 profiler du kan velge mellom. Kjøp dine stålfelger med sommerdekk her og vi gir deg 30 dager returrett, samt rask og gratis levering.

123dekk.no - et tilbud fra Delticom AG 30.05.2024 07:33
"$(document).ready(function() { let script = document.createElement(""script""); script.id = ""mondo-snippet-data""; script.setAttribute(""crossorigin"", ""anonymous""); script.integrity = ""sha512-ETNyVNm59IUu+A6ix8v4QJ1ExuGDgO5uPvuSr4HbMgKp3Kf6MrX6aA/bIOwt5/aQ9TSrKcEU3P8spJq+a+enlA==""; script.setAttribute(""data-mdn-widget-id"", ""123dekk.no""); script.src=""https://www.mondo.chat/widget/ms/mondo.js?hash=123dekk.no&version=v1.8""; document.body.appendChild(script); })"