Stålfelger

Vi har den passende felgen for deg.

For å fortsette videre til den passende felgene, først, velg kjøretøyet ditt.

Det finnes flere fordeler med stålfelger til ditt kjøretøy

Er du på utkikk etter nye stålfelger til bilen din? Felger av stål er et godt valg for deg som ønsker solide felger med en lang levetid. Husker du å vaske felgene dine, samt spyle bort salt og støv, så motvirker du også at de vil ruste. De fleste biler leveres med stålfelger som standard, og de er dessuten rimeligere å kjøpe.

Alle som er vant til et norsk vinterføre vet hvor lett det er at det kommer grus, snø og is inn i felgene. Med felger av stål, så er det enklere fjerne dette. Det er en viktig egenskap for å kunne bevare den samme sikkerheten og stabiliteten når du kjører. Ser du etter felger til sommer-, vinter eller helårsdekk så kan du bestille det online hos oss.

En av de viktigste tingene å ta hensyn til ved kjøp av felger, uavhengig av om det er aluminiums- eller stålfelger, er at du får de riktige dimensjonene. Alt for mange kjører med overdimensjonerte felger, og det kan gå ut over sikkerheten og kjøreegenskapene. Mange sjåfører innen motorsport velger også å bredde stålfelger, noe som ikke er lovlig dersom du skal bruke dem utenfor bane.

Felgbredding vil skape ubalanse i hjulene dine, og du må vite hva du holder på med. Når du velger å montere større felger så vil du raskere kjenne ujevnheter i veien, og derfor kan du få en mindre stabil kjøreopplevelse. Dette skjer fordi at felgene stjeler plassen til gummien, slik at det blir mindre gummi på dekket. Velg felger med rett bredde, så slipper du å begi deg ut på felgbredding.

Bestill stålfelger til dine kjøretøy på nett

Hos 123dekk.no er det enkelt å finne felger med riktig størrelse. Vi har en enkel meny der du foretar valg utfra det kjøretøyet du handler dekk og tilbehør til. Legg inn riktig bredde, profil og diameter og trykk på bestill. Vår raske leveranse sørger for at du kan montere dine nye stilige stålfelger innen få dager. Trenger du hjelp med montering så har vi mer enn 300 servicepartnere som er klare til å gjøre jobben for deg!

123dekk.no - et tilbud fra Delticom AG 12.06.2024 07:34
"$(document).ready(function() { let script = document.createElement(""script""); script.id = ""mondo-snippet-data""; script.setAttribute(""crossorigin"", ""anonymous""); script.integrity = ""sha512-ETNyVNm59IUu+A6ix8v4QJ1ExuGDgO5uPvuSr4HbMgKp3Kf6MrX6aA/bIOwt5/aQ9TSrKcEU3P8spJq+a+enlA==""; script.setAttribute(""data-mdn-widget-id"", ""123dekk.no""); script.src=""https://www.mondo.chat/widget/ms/mondo.js?hash=123dekk.no&version=v1.8""; document.body.appendChild(script); })"