23961378

Motorsykkeldekk: Chopper/Cruiser

Din montasjemulighet

Din montasjemulighetIngen problem: også for motorsykkeldekk tilbyr vi en montasjepartner i din nærhet Søk etter monteringspartner

stort tilbud og topp kvalitet:

  • Mer enn 100 dekkmerker som f.eks. Bridgestone dekk, Continental dekk, Goodyear dekk, Avon dekk, Michelin dekk, Nexen dekk, budsjettdekk…
  • Mer enn 35.000 forskjellige dekk
  • Vi selger bare kvalitetsdekk

Søker montasjepartner

Vi søker stadig etter flere verksteder som kan fungere som montasjepartner for motorsykeldekk.
Gratis registrering herChopper - Stort utvalg dekk til lave priser

Ingenting er så herlig som når snøen smelter og du kan å lufte din Chopper. Etter en grundig vask og polering er det viktig å sjekke at dekkene er klare for en ny sesong. På motorsykkelen er det særlig viktig med et godt veigrep på grunn av sikkerheten. God pris på dekk til din stolthet og pasjon finner du her.

Motorsykkeldekk bør ikke bli for gamle, da herdingen gjør dem hardere med årene. Hard gummi er kan bli kritisk for deg som fører. Valg av dekktype betyr også mye for forventet kjørelengde. Touringdekk varer minst 10000 kilometer, mens racingdekk ofte er ferdige etter kun 5000 kilometer. Årsaken til dette er selvsagt at racingdekk produseres av en mykere gummi, for bedre feste på tørr asfalt. Kjører du ikke racersykkel er touringdekk det selvsagte valget.

Dekk og felger til din Chopper får du hos 123dekk.no

123dekk.no finner du et stort utvalg dekk og felger til lave priser. Blant våre 25000 profiler finnes dekk til din motorsykkel. Сruiser du omkring på en lekker Chopper har vi selvsagt dekk til den. Inkludert i våre lave priser tilbyr vi deg også rask og gratis levering av dekk. I tillegg kan du gjennom vårt landsomfattende nettverk med over 300 partnere få dekkene montert. Dersom du ikke skulle være fornøyd med ditt valg så har vi hele 30 dagers returrett.

123dekk.no - et tilbud fra Delticom AG 03.12.2022 07:36