Motorsykkeldekk: Motorsport

Din montasjemulighet

Din montasjemulighetIngen problem: også for motorsykkeldekk tilbyr vi en montasjepartner i din nærhet Søk etter monteringspartner

lave dekkpriser:

  • Kundene hevder at de får omtrent 25% lavere priser på www.123dekk.no enn sammenliknet med andre forhandlere
  • Våre dekkpriser inkludere MVA, pakke- og leveringskostnader innen Norge

Søker montasjepartner

Vi søker stadig etter flere verksteder som kan fungere som montasjepartner for motorsykeldekk.
Gratis registrering herRacing-dekk vårens viktigst innkjøp for deg med motorsykkel

Det er vår i luften og motorsykkelen skal ut fra garasjen. Etter en grundig vask og polering er det viktig å sjekke at dekkene er klare for en ny sesong. Racing banene har nå åpent og dersom du ikke har testet sykkelen din på banen bør du gi det et forsøk. Godt veigrep er meget viktig når man kjører motorsykkel og enda mer ekstremt blir det på racing banen. Kjørelengden for dekkene er avhengig av bruksområde og racing-dekk er myke og slites fort. Det er også ofte en mer aktiv bruk av bremser når man kjører på bane. Mykheten skyldes selvsagt at dette gir et betydelig bedre feste på tørr asfalt. En god pris på nye dekk blir derfor ekstra viktig.

Bestill nye racing-dekk i dag, leveres i løpet av uken

123dekk.no tilbyr et stort utvalg av dekk og felger for racing, deriblant flere typer dekk fra Michelin. Her finner du ikke tilbehør, kun dekk og felger til lave priser. Inkludert i våre lave priser får du en rask og gratis levering av dekkene hjem til deg. I tillegg kan vi også for motorsykkelkunder hjelpe til med montering gjennom vårt landsomfattende nettverk med over 300 partnere. Dersom du ikke skulle være fornøyd med ditt valg, så har vi hele 30 dagers returrett.

123dekk.no - et tilbud fra Delticom AG 12.06.2024 07:37
"$(document).ready(function() { let script = document.createElement(""script""); script.id = ""mondo-snippet-data""; script.setAttribute(""crossorigin"", ""anonymous""); script.integrity = ""sha512-ETNyVNm59IUu+A6ix8v4QJ1ExuGDgO5uPvuSr4HbMgKp3Kf6MrX6aA/bIOwt5/aQ9TSrKcEU3P8spJq+a+enlA==""; script.setAttribute(""data-mdn-widget-id"", ""123dekk.no""); script.src=""https://www.mondo.chat/widget/ms/mondo.js?hash=123dekk.no&version=v1.8""; document.body.appendChild(script); })"